JEG TILBYDER

Mindful Yoga.

Mindful Yoga tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga. Når vi laver mindful yoga har vi fuld opmærksomhed på åndedrættet og selve bevægelsen i de forskellige øvelser og stillinger. Yogaen bliver på den måde til en slags meditation i bevægelse. Øvelserne er enkle og forholdsvis ukomplicerede og det handler om at være nærværende, at mærke kroppen og åndedrættet fremfor at skulle præstere og udføre svære og komplicerede øvelser. 

Når vi laver yoga strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning. Yoga fremmer en god kropsholdning og en bedre kropsbevidsthed. Yoga kan dæmpe tankemylder og give dig mere ro og et større overskud i hverdagen, samtidig med at spændinger løsnes og din krop næres og styrkes. I en verden hvor præstationer og effektivitet bliver vægtet højt, kan det være befriende at skabe et rum for sig selv, hvor man bare kan være, vende opmærksomheden ind og nære sig selv.

En yoga klasse hos mig indledes altid med en siddende mini meditation, hvor vi finder roen og får forbindelse til åndedrættet. Derefter arbejder vi hele kroppen igennem. Vi styrker, strækker og løsner i led og muskler. Det hele foregår i et roligt tempo, hvor jeg guider hele vejen både i forhold til øvelserne og vejrtrækningen. Tilsidst afsluttes yogaen med en liggende afspænding i ca 10-15 min.