JEG TILBYDER

Mindful Yoga

Mindful Yoga tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga. Når vi laver mindful yoga har vi fuld opmærksomhed på åndedrættet og selve bevægelsen i de forskellige øvelser og stillinger. Yogaen bliver på den måde til en slags meditation i bevægelse. Øvelserne er enkle og forholdsvis ukomplicerede og det handler om at være nærværende, at mærke kroppen og åndedrættet fremfor at skulle præstere og udføre svære og komplicerede øvelser. 

Når vi laver yoga strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning. Yoga fremmer en god kropsholdning og en bedre kropsbevidsthed. Yoga kan dæmpe tankemylder og give dig mere ro og et større overskud i hverdagen, samtidig med at spændinger løsnes og din krop næres og styrkes. I en verden hvor præstationer og effektivitet bliver vægtet højt, kan det være befriende at skabe et rum for sig selv, hvor man bare kan være, vende opmærksomheden ind og nære sig selv.

En yoga klasse hos mig indledes altid med en siddende mini meditation, hvor vi finder roen og får forbindelse til åndedrættet. Derefter arbejder vi hele kroppen igennem. Vi styrker, strækker og løsner i led og muskler. Det hele foregår i et roligt tempo, hvor jeg guider hele vejen både i forhold til øvelserne og vejrtrækningen. Til sidst afsluttes yogaen med en liggende afspænding i ca. 10-15 min. 

Hensynstagende Yoga

Der kan være mange årsager til, at du ikke kan deltage på et konventionelt yogahold, men uanset grunden kan du stadig dyrke yoga på et hensynstagende hold. Her begynder vi timen på en stol fremfor gulvet. Og vi laver ikke øvelser stående på alle 4 eller siddende på gulvet. Tempoet er langsommere og tilpasset niveauet.
Du vil stadig opleve alle fordelene ved yoga, selvom nogle af stillingerne er modererede, så de passer til dig.

En tidligere deltager på mit hensynstagende hold udtaler følgende: “Jeg har fået større bevægelsesfrihed, jeg føler mig stærkere og føler mig ikke begrænset af mine skavanker”
Citat Marianne

Hvis du vil vide mere om, hvilke hold jeg tilbyder og hvornår, kan du læse mere på Instagram